DZOO Logo

Over De Zaak Op Orde

De Zaak Op Orde is in 2012 opgericht door Hilde Oosten. Zij heeft jarenlange ervaring op het gebied van armoedebeleid en schuldhulpverlening. In 2012 heeft zij de stap genomen voor zichzelf te beginnen als financieel coach. Zij heeft een training budgetcoaching gevolgd bij Mijnbudgetcoach en laat zich regelmatig bijscholen, zowel op inhoudelijke (financiële en juridische) onderwerpen als op het gebied van coaching.


Partners

De Zaak Op Orde werkt samen met Sammen Coöperatie U.A., een samenwerkingsverband van financiële coaches, bestaande uit Saldosupport te Delft, Find-us te Apeldoorn en Stach te Breda. De Zaak Op Orde wordt ingeschakeld als Nibud-coach voor werkgevers in Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe).


Stichting De Jonge Weduwe

Stichting De Jonge Weduwe ondersteunt jonge vrouwen met (minderjarige) kinderen na het verlies van hun levenspartner. Want als jonge weduwe blijf je ontredderd achter. Er moet van alles worden geregeld waar je liever nooit verstand van had gehad. Administratief, financieel, juridisch, fiscaal, medisch, psychisch. De Zaak Op Orde zet zich belangeloos in voor deze uiterst kwetsbare doelgroep.


NVVBC

De Zaak Op Orde is lid van de Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches (NVVBC).